Jump to content

VW West Fest 08


Guest Jani Antikainen

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Guest Mikko Pihala

Tapahtumaan liittyen järjestetään elokuun kuukausitapaaminen Siikaranna leirintäalueella ma 4.8.2008 klo 18.00. Suunnitellaan West Festiä, joten kaikki kynnellekykenevät mukaan.

Link to comment
Guest Mikko Pihala

Ohjelma:

 

pe 8.8

 

19.00-20.00 sauna naiset

20.00-21.00 sauna miehet

21.00-23.00 makkaranpaistoa grillikatoksessa, Vuoden Volkkarijaos tarjoaa makkarat

 

la 9.8

 

14.00-15.00 VW Cruising ja kokoontuminen Semmilän rantaan cruisingin päätteeksi

15.00-16.30 VW Kisailut ja ohjelmaa lapsille

17.30-19.00 Arpajaiset

19.00-20.00 sauna miehet

20.00-21.00 sauna naiset

21.00-21.30 kilinäkisa

21.30-23.00 Waikiki Kuks esiintyy

23.00-07.00 alueella hiljaisuus

 

su 10.8

 

11.00 palkintojen jako (väen valinta, raadin valinnat, pitkänmatkalaisen palkinto ja kisailut)

Link to comment

Mustakin olis kummaa jossei tultais. Viimevuonna oltiin vissiin töissä, vai oliks se kipeenä? Joltain tais koira syödä auton avaimet tms... =P

 

Mut joo, nyt tullaan taas ja uuttakin verta on porukassa, kunhan vaan saavat vehkeet kasaan...

Link to comment
Onko täälä minkä verran ollut porukkaa?

Kannattaako siis lähteä la pelkästään päiväkä(y)nnille? =)

 

Kyllä kannattaa. Viimevuotista kävimäärää en tarkkaan muista mutta, ei West Fest mikään Biffi ole (tai ainakaan vielä). =) Turusta pääsee tulemaan tuonne Siikarantaan suht kivuttomasti kun posottaa vaan poriin päin ,sihtaa meri-pori/reposaari opasteiden mukaan. Myös tapahtuma opasteita on laitettu tienvarteen turun, tampereen, hesan ja vaasan suunnalta tuleville. Noin niinkuin päiväreissua ajatellen toi Reposaari on ihan näkemisen arvoinen paikka näin kesä aikaan.

Link to comment
Guest DaFox
Kannattaa tulla!jatketaan vaan tätä pori/rauma/turku tapaamista!seuraavaksi turku?=)P.S hyvät arpajaispalkinnot=)ym...
Onko se saatana taas kumivene?

 

..kivahan sitä olis vedellä kuplan perässä vaikka mäkistartissa :)

Link to comment

Paras varata paljon hiiliä, ei keretä nytkään mitään grillejä pakata.

Tunninsisään irtoo kahdesta vessasta padat, molemmat lähdössä reposaareen =P

 

Miks tää on jokakerta tämmöstä? Yhdestä vuotaa tankki ja toisesta kampuran stefa. Yhteen tuli tänään leima. Yks nimeltämainitsematon vaan on toiminu koko kesän ilman mitään :D

Link to comment

West Fest on tältä vuodelta ohi, oli kyllä jälleen hyvä meininki ja säät suosi kuten aina! Perjantai-ilta oli hiukan synkeä mutta lauantaina aurinko paistoi jo pilvettömältä taivaalta ja porukkaa tuli portista jatkuvalla syötöllä.

 

Vieraskirjaan tuli reilut 80 nimeä, autoja paikalla kävi noin 60. Lauantain cruisingissa oli mukana 38 autoa, eli letka oli jälleen komea ja pitkä.

 

Palkintoja jaettiin tänä vuonna useampia, kilpailujen, väenvalinnan ja pitkänmatkalaisen lisäksi oli perustettu raati joka katsasti ja rankkasi parhaan ykkös- ja kakkostyypin, suurimman osanottajamäärän (porilaisia ei laskettu), parhaan muun boxerin ja muutamia muita palkittavia laitteita. Väen valinta oli muuten Porin jaoksen vauhtihullujen eli "Retro Racingin" kilpakupla, joka tuotiin ajamalla paikalle. Jostain yleisöstä todettiin pokaalin noston aikana että "voititte tekin jotain sillä autollanne"...Boxer Speed Dayssä Retron vauhti testataan uusin kaasarein.

 

Arpajaiset olivat jälleen hyvät ja osa kokeneista kävijöistä osasikin varautua arpajaisiin jo retkituolien ja virvokkeiden kera - sen verran pitkään ja hartaasti palkintoja jaetaan joka vuosi! Arpajaisista mainittakoon mm. roomalaisten käsittämätön arpaonni: 4 voittoa, joista peräti 3 grillejä! (Se neljäs oli grillaussetti). Tässä saattoi olla jotain porilaista piruilua aikaisemmilta vuosilta...

 

Heino Vänskän poissaolosta johtuen arpajaisten paras seuraaja -palkinto olisi voitu luovuttaa pj. Varikselle, sen verran hyvin (ja Vänskämäisellä tarkkuudella) oli puheenjohtaja järjestänyt arpaliput eteensä jännittävällä hetkellä. Ehkä tästä saadaan ensi vuodeksi uusi palkintokategoria?

 

Lauantai-illalla Waikiki Kuks viritteli sellaiset Tsunamit että morjes. Kiitos roomalaisille rekvisiitan siirrosta lavan viereen.

 

Jälleen onnistunut, aurinkoinen West Fest täynnä oikeaa meininkiä ja rentoa yhdessäoloa.

 

Kiitoksia kaikille kävijöille, ensi vuonna uudelleen!

Link to comment

Kirppu toimi hyvin ja tapahtumasta jäi todella hyvä fiilis. Ihmiset olivat mukavia ja juteltavaa riitti. Yleensä kun tapahtumasta lähtee, jää haikein mielin odottamaan seuraavaa tapahtumaa, mutta nyt jään hyvällä mielellä odottamaan ensi kesän tapahtumia. Vastaanotto oli lämmin ja kun lähdettiin niin ihmiset, niin arvon PJ kuin isännät ja muu väki, heilutti ystävällisesti. Kiitos isännille loistavasta tapahtumasta, jatkakaa samaan malliin. :)

Link to comment

Kiitokset tosiaan, hyvät kemut olitte kahenkilon siikarantaan saanu aikaseks!

 

Ahistaa pikkase, et oltii sään suhtee pessimistisii ja päätettii tehd päiväreissu... Nyt tiedän miltä tuntuu kieltäytyä kolmentähden jallusta ja lippuviinasta samana ehtoona =P

 

Ensvuonna otan kolme grilliäni ja viunapotun mukaan, sato tai paisto.

Link to comment

Komia tapahtuma jälleen kerran Siikarannassa, upeita autoja kävi monia, hieman se Perjantain vesisade varmaan lannisti harrastajia mutta lauantai olikin sitten aivan eri, niitähän tuli melkein jatkuvalla syötöllä portista sisään! :) Ja arpajaiset olivat hyvät, ainakin oli riittävästi arvottavaa, ja roomalaisille meni melkein parhaat palkinnot arpajaisissa! :)

Kiitos kaikille kävijöille ja järjestäjille upeasta tapahtumasta, ens vuonna laitetaan paremmaks eiks vaan!!! =)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...