Jump to content

Oberschlachter banner

Photo

Vaihtovirtalaturin säätimen kytkentä?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 tiiti

tiiti
  • 16 posts
  • Puhelinnumero:0405837357
  • Paikkakunta:Lappi
  • Ajoneuvot:vw T1 -62 (projekti), Jawa -57

Posted 20.07.2007 - 15:21

Olisi tällainen ongelma.
Ompi vaihtovirtalaturi erillisellä säätimellä (jota ei ole), tuli hankittua kuvan mukainen säädin. Mutta mitkä navat ovat mikäkin eli: D+, DF ja D-.
Auto on vuosimallia '62 johon tämä härpätin sovitetaan. 70-luvun kavion mukaan laturin varoitusvalolle lähtee johto D+:sta ja alkuperäisessä 61:stä. Meneekö nämä näin ihan ok. Laturista B+:sta startin kautta akulle ja valoille aivan kuten kuuskakkosessakin?

Samuli 040-5837357

Attached Thumbnails

  • säädin0001_1.JPG


#2 Mika Raussi

Mika Raussi
  • 3648 posts
  • Paikkakunta:Lappeenranta

Posted 20.07.2007 - 20:00

Juurikin näin.

#3 tiiti

tiiti
  • 16 posts
  • Puhelinnumero:0405837357
  • Paikkakunta:Lappi
  • Ajoneuvot:vw T1 -62 (projekti), Jawa -57

Posted 23.07.2007 - 10:59

Laitetaan nyt vastaus,jos jollekulle muulle tulee sama eteen.
Näin pitäis vissin mennä.
Linkistä löytyy murikan kuva.

http://www.mobiletro...main.asp?ID=531

GND = D-
F = DF
IG = D+[/url]

#4 -MITO-

-MITO-

    Sheriffi

  • 3863 posts
  • Puhelinnumero:045 6576610
  • Paikkakunta:* Lohja *
  • Ajoneuvot:1958 Kupla + muita volkkareita

Posted 07.08.2007 - 21:19

Kiitos tästä, tämän avulla kytkin omankin laturin toimimaan :)

#5 tiiti

tiiti
  • 16 posts
  • Puhelinnumero:0405837357
  • Paikkakunta:Lappi
  • Ajoneuvot:vw T1 -62 (projekti), Jawa -57

Posted 08.08.2007 - 10:58

Kiitoksia palautteesta. Sikäli positiivista, että saa myös palautetta (myös sitä parempaa).

Ja myös siksi, ettei ihan ketuiksi mennyt, kun joku otti onkeensa ja sai myös toimimaan. Laitoin vaan tiedot ennen palstalle, kun oma kone kävi ja varmistui laturin toimivuus sekä johdotuksen oikeellisuus. :)

#6 Mekanikko

Mekanikko
  • 57 posts

Posted 18.07.2011 - 12:40

Tässä olis ollu mullekin vastaus, on tuon kuvan mukanen pötikkä eikä mitään merkintöjä. Ei vaan tuo linkki näy enään toimivan.. Kellään sattus olee toimivaa? Kiitos..

#7 xam1

xam1
  • 199 posts

Posted 18.07.2011 - 19:57

Tuosta löytyy: viewtopic.php?f=5&t=26753

#8 Mekanikko

Mekanikko
  • 57 posts

Posted 18.07.2011 - 20:16

Kiitos!