Jump to content

Korin ja alustan välisen tiivisteen asennus


Recommended Posts

Kohta pitäisi naittaa alusta ja kori keskenään. Miten kannattaa tuo tiiviste kiinnittää ennen korin nostamista paikalleen, vai kannattaako kiinnittää mitenkään? Jossain ehdotetaan popniittejä, jossain kaksipuoleista teippiä, jossain liimaa. Kaikki lienee omalla laillaan toimivia, mutta mikähän olisi helpoin ja jatkoa ajatellen järkevin? Pysyyhän se siellä sitten kun kori on päällä ja pultit kiinni, mutta taitaisi olla helpompi asennus jos tiiviste pysyisi työn aikana kunnolla aloillaan. Pultinreiäthän tuohon on kuitenkin meistettävä etukäteen.

Link to comment

Minkäslaisia naluloja ne on ja mistä moisia saa? Ei tullut projektissa vastaan kun kori oli hitsattu alustaan..... Ja työtekniikkakin taitaa olla niiden osalta hakusessa. Vasara ja naula sinänsä on kyllä tuttuja välineitä. En kyllä hae tässä nyt mitään autenttisuutta kun en ole näyttely-, en edes museoautoa tekemässä. Toimiva menetelmä vain olisi mukava tietää.

Link to comment

Liimamassaa. Jos jossain kohdin on ne naulat edelleen paikallaan, niin voihan niitä yrittää ujuttaa kumista läpi tai sitten tekee isomman reiän ettei jää kanittamaan. Tarkkana nurkkuen kanssa etrei sinne jää aukkoa. Esim liimamassaa tujaus ennen korin asennusta.

Link to comment

Tässä muuten kannattaa muistaa kun koppa on paikallaan, että tiiviste painuu ajan kanssa jonkun verran. Tulee yllättävän paljon löysää pultteihin. Eli jälkikiristys jossain välissä on ihan paikallaan.

  • Like 1
Link to comment

Okei, taidan laittaa liimaa sinne tänne. Vanhoista nauloista ei ole tietoakaan, kun alustasta jäi jäljelle alkuperäistä vain keskitunneli napoleoninhatusta taaksepäin....  Ja lattiapelti oli ainakin kuskinpuolelle vaihdettu jo ennenkin. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä edes kuva tuosta naulakiinnityksestä. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...