Jump to content

Varhaispallis ja 16" Telephone Dialit


Recommended Posts

Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan mutta kysytään ennen kuin kokeillaan: tuli hommattua 16" Telephone Dialit 195/45 kumeksilla. Näiden ET oli muistaakseni 52 tai 55. Mutta mikä oli 71 palliksen vakiovanteiden ET?

 

Ja mistä olette hommanneet nopeasti adapterit joilla sais nuo sopimaan? Eka ajatus oli porata takarummuille uusi jako mutta veikkaan originaalivanteen ET luvuksi jotain alle 30 luokkaa? Eli meniskö adapterilla sitte paremmin?

 

Täysin vakio kamat eli levyt edessä normiakselissa ja takana ne rummut. Viisaampien vastauksista kiitollinen olen :)

Link to comment

5*112 jakoiset alkuperäisvanteet ovat 5,5x14 ja ET on 39. Niiden tilalle sopii 7x16 vanteet joissa on ET37 (vanne tulee sisään 143 ja ulos 64mm), takana tosin on vähän ahdasta.

 

Eli mielestäni 7x16 ET52 teledialit menisi 15mm adaptereilla / spacereilla

Link to comment

En ole varma mutta veikkaan että 7 tuumaa, onko noita 6 tuumasia 16 tuuman koossa? Se tässä kiinnostaakin että pitääkö muuttaa jotain muutakin kuin takalokarin sisäreunaa

 

On 6x16 mutta aika vaikeet löytää ja muistaakseni olivat kans 52mm offsetilla...

7x16 löytyy myös 23mm offsetilla.

 

Edit. Muistin ehkä väärin... :) 6 tuumasia 16 tuumasia ei olekaan.. 7x16 on ET52:lla ja 8x16 löytyy sekä ET53,3 että ET23:lla... Noita pohdin ja hankin aikanaan erääseen vihreeseen doppeliin...

Edited by Hebster52
Link to comment

Joo tuota leveämpää löytyy pienellä ETllä mutta se tais olla 86 vuoden Turbo 944 mallin vanne, lähinnä huonoa tuuria jos osuu sellaset kouraan. Tuota adapteria/spaceria räknäilin itsekin johonkin 20 luokkaan mutta mistä ne kannattais tilata?

 

195 kumi pitäis kai mahtua pakun taaksekin ihan jees pyörimään eikös maksimi ollu jotain 225 tms?

 

Ja oli tuo ekakin raamattu hyödyllinen linkki, sieltä selvis se originaalin peltivanteen ET ja kalkulaattori jolla laskeskelin omaa laskeskelua oikean suuntaiseksi. Kiitos kaikille avusta jo nyt.

Edited by GT78
Link to comment
  • 3 weeks later...

Ääh, just ko olin tilaamassa 15mm levittäviä adaptereita rapeaan 320 euron hintaan tuli vastaan 25mm levittävät vähän käytetyt halvat adapterit. Omasta mielestä tuo on jo liikaa mutta olisko tästä jollain omaa kokemusta varhaispalliksessa? Hiukan tekis mieli kokeilla vaikka veikkaan et ei onnaa syy se että menis kolmasosa rahaa...ja voihan ne myydä pois sitte.

Edited by GT78
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...