Jump to content

16.-19.08.2016 cruising Nordkappiin


Recommended Posts

200 km Nordkappiin. Tekniset vaikeudet: reissubussin kone pysähtyi kaasuttimen jäätymisen takia, variantin laturin hiiliä piti työntää, urbantoyn toinen etujarru kuumeni, kun laskeuduttiin Sovintovaarasta alas. Eli pieniä ongelmia vain. post-1160-0-54851100-1471428044_thumb.jpgpost-1160-0-54851100-1471428044_thumb.jpgTerveisin etelän hetelmät Helena ja Tuomo

Edited by Tuomo Pelli
Link to comment

Saatettiin Jorman jarruvammainen (jarrumäntä ei palaudu normaalisti) junankeula Altasta Enontekiöön, josta sitten jatkoi omin konstein kotiseudulleen Lapissa. Täällä Muoniossa eroaa letkasta myös muoniolainen Kaarlo kuplallaan ja espoolainen Kimmo kuplallaan. Loput kuusi waunua rykäisee tänään jäljellä olevat reilut 500 km Kalajoelle. Urbantoyn kokkaamat keitot reissupäivien päätteeksi ovat todella maistuneet.

  • Like 2
Link to comment

Loistava reissu LOISTAVALLA porukalla.. kiitos kaikille mukana olleille, ei vois olla mukavampaa olla noin hyvällä porukalla, vois ajaa pitemmämkin reissun mielellään.

Sakemanni porukka (Mjöhwal familje , anteeks en osaa sitä vieläkään) vielä ku kotiin saadaan nin sitten kaikki on turvallisesti kotona.. 

 

Mahtava sakki mutta silti kiitos Petteri, Ulla, Matti und Kalle.. Aika huimaa Saksasta asti hoitaa tää reissu.. 

 

terkuin,

Pete

  • Like 2
Link to comment

Mahtava reissu todellakin, harmi että itsellä jäi hieman lyhyemmäksi. Lähdetään toki uudestaan reissulle! Kaikki meni hyvin jos ei pieniä jarruongelmia oteta huomioon. Eihän se ole reissu eikä mikään jos ei jotain ongelmaa tule. Ruoka puoli oli viimeisen päälle ja siittä mielellään maksaa kulut. Kiitokset siis kaikille tasapuolisesti täältäkin suunnasta! Ei olis voinu mukavampaa porukkaa olla. Suosittelen jatkossa kaikkia lähtemään mukaan :-)

  • Like 3
Link to comment

Kiitokset kaikille erittäin mukavasta seurasta minunkin puolestani. Tuntui kuin olisi oltu kavereita jo pitkään, niin luontevaa oli puhua kaikkien kanssa!

Kuplan nykimiseen löytyi tänä iltana sitten syy: juuri ennen reissua vaihtamani bensasuodatin ahdisti todella, puhaltamalla ei meinannut saada ilmaa menemään läpi. Hain kaupasta uuden, laitoin paikalleen, ja moottoritiellä neula pysyi 130:saa ilman mitään ongelmia. Milloin mennään sinne Gibraltarille?

  • Like 2
Link to comment
Guest overijse

Hienoja kuvia reissusta. Laitoin vähän lisää mukana olleille.

 

Kiitos loistaville matkaseuralaisille, sääkin oli kohtuullinen, ei tainnut ihan helleraja ylittyä varjossa, vaikka 23 astetta olikin Altassa :-)

 

Kiitos myös Urbaanille kokille.

Link to comment

Ollaan vielä Lofooteilla... Mutta tämä Nordkappin reissu oli aivan parhaimpia volkkarireissuja mitä on tehty. Porukka pelasi yhteen kuin olisi reissua tehty paljon aikaisemminkin. Keiton teko ja syönti päivän päätteeksi oli kuin after ski laskettelun jälkeen, tässä tapauksessa vain after driving... kokosi porukan aatokset päivän jälkeen. Ja aamuisin päästiin aina yhdeksältä tien päälle. Ylitsepääsemättömiä teknisiä vaikeuksiakaan ei ollut. Urbantoykin mitoitti waununsa kunnon tarkasti; lisäöljypohja antautui kotipihan parkilla siten, että öljy vuoti ulos...

Uutta reissuahan ollaan tekemässä kesä-heinäkuussa 2017 Hessisch Oldendorfiin ja EBIin, mutta siitä sitten toisessa ketjussa.

Kiitokset Mahtavasta Volkkarireissusta!

 

Etelän hetelmät Helena ja Tuomo

  • Like 4
Link to comment

Ei perkele.. etelän hetelmät tuli lofooteilta kylään Kenpeleeseen.. mä odotin että nyt napataan.. no mitä vittua, lisäöljypohja korjattu ku Tuomo halus tutkia mikä siinä on vikana..

Vittu mikä äijä, ajaan ku elukka ympäri Eurooppaa ja sitten potkii öljypohjan kunton komenteilla  "ei ajokausi voi päätty kesken, Skellefteåån on tällä mentävä" .. siis huippumies.. otan sen aina mukaan.. nyt suunnitellaan kunnolla se Gibraltarin reissu.. Pohjosessa käyty, etelään siis.. se on siis 2018

  • Like 3
Link to comment

Niinoon joo.. ei vuoda enää se kiulu.. testilämmitystehty

 

Niin ja se analyysi onkelmalle: 5 pinnapulttia/mutteria kuudesta löysällä millä lisävati tulee lohkoon, onneks ei yhtään poikki.. eli irti, putsaus, uudet tivarit ja takas.. 

Edited by Urbantoy
  • Like 2
Link to comment
  • 2 weeks later...

Tervehdys kaikille!

Tulimme tänään illalla kotiin pitkän reissun jälkeen ja voin sanoa että tämä kesäloma oli paras mitä olen kokenut pitkään pitkään aikaan...

Nordkapin porukka on mahtava, kaikki tuli meille ystäväksi ja varmasti jatkamme reissun ensi vuonna sekä 2018 ja 2019 ja 2020 ja 20... :-)

Isot kiitokset teille kaikille

Kalle sanoi äsken ennen kuin meni nukkumaan "Kiitos tästa lomasta, se oli mun elämäm paras loma. Milloin "Sirkus Finlandia" tulee meillä käymään?"

Tervetuloa!

Petteri, Ulla, Matti ja Kalle

  • Like 3
Link to comment

Hyvä kun pääsitte pulmitta takaisin kotiin!

'Milloin "Sirkus Finlandia" tulee meillä käymään?'... Kesäkuussa 2017 Hessisch Oldendorfin ja EBIn välisellä viikolla; tästä on oma ketju.

Gibraltarin reissua 2018 on myös katsottu... se on ainakin selvää että Etelä-Saksasta on lyhyempi matka sinne kuin Suomesta... Tukholma-Gibraltar välimatka on noin 3800 km... reissuun menisi vähintään kaksi viikkoa ja kolme viikonloppua. Onhan tässä aikaa suunnitella...

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...