Jump to content

Rock&Roll saranat


Guest Kirkanen

Recommended Posts

Guest Kirkanen

Ajattelin laittaa tänne kuvat noista, kun itselläkin meni googlatessa useampi päivä. 

Tässä siis yhden tyyppiset mittakuvat Rock&Roll sängyn sarana mekanismit. Testasin pahvimalleilla ja ihan tuntus toimivan.

 

post-2165-0-75454900-1423146409_thumb.jpg

post-2165-0-44521200-1423146544_thumb.jpg

Link to comment
  • 5 months later...

Camperstuffi ei ainakaan vastaile maileihin, kun noita yritin joskus ostaa...

Se että et saa mailiin vastausta ei kerro mistään.

 

Esim vastaanottajan sähköpostisuodin suodattaa pois epäillyttävistä osotteista tulevat mailit esim suomalainen pieni nettioperaattori voi olla epäilyttävä.

 

Eli parasta on aina soittaa ulkomaalaiseenkin firmaan ja esittää asiansa vaikka lyhyseti ja sanoa että lähetän teille mailia 10min kuluessa.

Link to comment

Noita z-saranoita ilmeisesti puskenu yks tai kaks pajaa joskus muutaman sarjab ulos joita nämä dealerit sitte myyny pois. En kans keksi heti miksei nämä oo syrjäyttäny sitä rock n roll saranaa koska ovat paremman oloiset ja orggispenkin säilyminen kiinnostais ainakin itseä enempi.

 

Tyhmä kyssäri perään: käsinoja pitänee poistaa tämänkin tieltä eikö?

Link to comment
  • 1 month later...

En kans keksi heti miksei nämä oo syrjäyttäny sitä rock n roll saranaa koska ovat paremman oloiset ja orggispenkin säilyminen kiinnostais ainakin itseä enempi.

Joskus olen kuullut väitettävän että z-bed saranat + orkkispenkki on melko pa*ka nukkua kun takaosassa ei ole pehmustetta. Jos siihen laittaa patjan niin se on eri korkeudella kuin loppu sänky.

Link to comment

Mulla oli Z-saranoiden kanssa moottoritilan päällä 5-8cm vaahtomuovipatja kaksin kerroin, joka nukkuma-asennossa sitten käännettiin vain auki. Oli hyvä nukkua ja vaimensi ajettaessa koneen ääniä huomattavasti. Aika idiootti saa olla jos nukkuu puoliksi kovalla, ja pitää sitä z-saranoiden vikana, voi elämä. Oikein mitoitettuna Z-saranat tuovat penkin yläpinnan takaloosterin tasalle. Mie tilasin saranat aikoinaan early-bay keskustelupalstan kautta Brittein-saarilta. Jos niistä jotain negatiivista pitää löytää, niin selkänojan kiinnitys ei ollut kovin jämy. Otettiin Aholan kanssa niistä mitatkin talteen, jos ois ite niitä jonkun sarjan askarrellu, mut valitettavasti mitat on hukkuneet vuosien saatossa, kyselijöitä on kyllä ollu. Jukaltahan ne saattaisi saada, jolla minun entinen auto on.

 

Alemmassa kuvassa ei ollut vielä paikallaan tukea, joka piti selkänojan paikallaan hieman ylempänä.

 

zedbed+011.jpg

 

zedbed+009.jpg

Edited by -tipi-
  • Like 1
Link to comment

Olikohan CamperStuffin saranoissa edes 2mm tuo pohjan paksuus. Ajattelitko Alex mallintaa tuon koukkumaisen osan yhdestä leikkeestä, niin mie tekisin. Samalla miettisin et tarviiko tuota penkin jalan alle tulevaa kiskoa laisinkaan, vai riittäiskö jos jalan läpi porais 6,5mm reijän ja laittais siihen akseliksi M6 pultin.

Link to comment

Samalla miettisin et tarviiko tuota penkin jalan alle tulevaa kiskoa laisinkaan, vai riittäiskö jos jalan läpi porais 6,5mm reijän ja laittais siihen akseliksi M6 pultin.

 

Siis tarkotaks tuota kourua, johon penkin jalka tulee? Kait sillä joku merkitys on....sivuttaistukena?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...