Jump to content

Kirjautumisen pysyminen


-AP-

Recommended Posts

Mistä johtuu, että kirjautuminen foorumiin 'hyppää' usein ulos sivua vaihdettaessa ja/tai etusivulle palattaessa? Onko syy palstassa vai WIN 7:ssä? Muilla keskusteluosastoilla ei vastaavaa ilmene. Tapahtunut viime aikoina silloin tällöin, sekä kotikoneella että töissä, tänään kiusallisen usein ...

Link to comment

Jos käyttäjän IP-osoite muuttuu esim. toiseen C-luokkaan, aikaisemmin esim. 91.1.1.5 ja nyt 91.1.5.10 niin foorumi haluaa kirjautumisen uudelleen. Tämä lienee syynä Miton tapauksessa ja on ihan normaalia.

 

AP:n tapaus ei kuulosta normaalille eli jotain on vialla.

 

PS. muutin nyt asetuksia niin, että 60 päivän välein vaaditaan uudelleenkirjautuminen vaikka IP-osoite ei olisikaan muuttunut. Tietoturvasyistä.

Link to comment
  • 4 years later...

Mie veikkaan että ootte valinneet salasanan tallennuksen selaimeen silloin joskus kun ootte sisäänkirjautuneet. Eli vaikka sessio poistuukin koneelta uloskirjautuessa, niin sen selaimeen tallennetun salasanan takia se tekee loginin automaattisesti. Selaimesta voi varmasti poistaa tallennetut salasanat mutta saako ne poistettua pelkästään volkkaripalstan osalta, se on varmasti eri selaimissa eri tavalla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...