Jump to content

Jani

Members
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vaasa
  • Ajoneuvot
    Typ 1 -64, Speedster replica -55, Boxster, Cayman y.m

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0406507702

Recent Profile Visitors

2395 profile views

Jani's Achievements

  1. Lisää hiekkapuhallusta, epoksia pohjalle ja pakkeli hommia. Ehkä viikon kahden sisällä saan auton pyörilleen . Siitä sitten kuva lisää...😁 Nyt hyvää pääsiäistä kaikille seuraajille!
  2. Valmistuihan se kuskin ovi lopulta, hieman alkas jo peltihommat puolentoista vuoden jälkeen tökkimään, mutta pieni tauko auttoi😊 Siinä välissä tuli fiksattua vaihdelaatikko ja muuta tekniikkaa.
  3. Pientä näpräämistä täällä vielä peltien kanssa. Etuluukun etureuna oli perinteisesti halkeillut ja hieman ruosteessa. Luukku oli myös vähän litteä eikä sopinut kunnolla, kiristysliina ympärille niin sillä sai luukkua pakotettua kapeammaksi ja nousi keskeltä ylemmäs. Nyt sopii just eikä melkein!
  4. Jani

    Baja

    Taitaa tulla tyylikäs peli👍
  5. Kyllähän sitä välillä itsekin miettii että onko tässä mitään järkeä? 🤣 Tekemisen ilosta kuitenkin tehdään.
  6. Ovi on hitsattu ja koritinattu. Vihreä mönjä on sitten ohut kerros lasikuitukittiä, ennen lopullista pintakittausta. Käytän kaikissa saumoissa ensin lasikuitukittiä koska se ei ime kosteutta. Muut kitit ymmärtääkseni imee kosteuden helpommin jos sitä jostain syystä sinne pääsee.
  7. Menihän siinä muutama tunti kun lokasuojan ja astinlaudan välistä saumaa säädettiin rälläkällä ja hitsillä. Tein myös lokasuojan alareunaan " patin " , näin saa tarvikelokasuojan hieman enemmän muistuttamaan alkuperäistä.
  8. Kuskin oven korjausta, oli sen verran huono pohja että päädyin kojauspaloihin. Aika ok sopivuus vaikka eivät nyt ihan täydellisiä. A- laatusena kuitenkin myydään.
  9. Kivaa vaihtelua kasata etuakseli ja jarrut. Tavoite on tehdä tästä auto vuodelle 2025. Kevät ja kesäkautena kun on huonommin aikaa harrastaa, pitää välillä tehdä oikeitakin töitä 🤣
  10. Viikonlopun homma oli etuakselin kasausta ja oven korjausta. Vaikka ovi näytti olevan aika ok niin kyllähän alareunan saumasta sitä mätävikaa löytyi runsaasti. Avasin pohjan ja hiekkapuhalsin kaikki reunat puhtaaksi. Nyt uutta peltiä tilalle.
  11. Orkkis kuplassa pärjäät ihan millä akulla tahansa, esim. Biltema akuilla on pitkä takuu ja on todettu hyväksi.
  12. Aikaa säästäen taidan ottaa lennot, plus junalla perille😊 Viikonloppu matka.
  13. Kavennettu ja säädettävä etuakseli fiksattu kuntoon. Iskaritorneja vielä vähän kaventamalla sain juuri mahtumaan ilman että tarvitsee sisälokasuojia modata.
  14. Ostetaan kuplan 53-55 takavalot. Reprot käy, kunhan ovat ehjät tai korjattavissa. Voin myydä tai antaa vaihdossa, siistit 56-60 takavalot. O5O 5859369
  15. Ja näin ne ovat takaisin yhdessä😊 Ei mennyt ihan putkeen tämäkään koska nosturi lakkasi toimimasta juuri kriittisellä hetkellä, mutta siitä selvittiin. Nyt hyvää Joulua!
×
×
  • Create New...