Jump to content

Mazzem

Members
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Raahe
  • Ajoneuvot
    VW kupla -67, Junabussi -67

Recent Profile Visitors

2640 profile views

Mazzem's Achievements

  1. Eli oikean ja vasemman puolen takaylänurkat junikseen jouten. 1mm paksua tavaraa ja pohjamaalissa. 250€ molemmat Raahesta löytyy. Matti M o5o5I89o44
  2. Elikkä tarvis junikseen raidepäiden flippi paloille. Matti o5o5l89o44/yv
  3. Kevätki alkaa pikku hiljaa painaa päälle ja muistu, että oli tarkoitus entrata vähän kuplan etupenkkejä. Sehä ole ku hommaa lankaa ja neuloja ja alkaa ompeleen. Kuskin penkin selkänojasta tuli ihan OK. Tereet oli hieman rikki mutta eihän tämä show&shine kippo olekkaan, joten saa penkkiki välttää. Hieman pitää vielä runkoa hitsata niin saa nakata parsitun päällisen paikalleen.
  4. Täytty tuota rönötystä alkaa harjotteleen.
  5. Tämähän helpotti tilannetta😂 Vaikuttas siltä että tuolla sohvalla ei mennä teki miten vaan tuon koteloiden noston kans. Hirveänä en ajatellut koteloita nostaa. Ehkä 3 cm. Täytyy miettiä tarkkaan kun istuin asiat on ajankohtaisia.
  6. Juu kyllähän tässä kompromisseja joutuu tekemään, mutta kyllähän sitä eteensä pitää nähdä niin sillä ehdolla lähtä tekemään. Ohuempi selkänojakin jonkun verran lisää jalkatilaa. Sinäänsä hauska homma kun en bussilla ole metriäkään ajanut niin koittaa tässä sitten mietiskellä penkin mittoja. Taitaa mennä myyntiin tuo sohva ja tehdä sitten itse etupenkki kun saa nuo hytin alueen pellit sille mallille.
  7. Tulipahan tässä mietittyä vähän etu istuimia ja pyörän koteloiden nostoa. Heräsi kysymys, että ei taida tällä istuimella jäädä tilaa pään ja katon väliin juurikaan 187 pitkällä kuskilla? Onkohan viisain miettiä suoraan matalampia penkkejä? Näitäkään ei raskisi alkaa pilkkomaan.
  8. Tuuskaamiset jatkui taasen ja väliseinä on tilkitty. Siistimistä vielä jäi mutta lahot on pois. Taakse löysi paikkansa creative engineerin irssi aisat. Hiukan paskamainen oli laikata vanhat pois mutta siitä kun selvisi loppu sujui nätisti. Myöskin heti alkuunsa kauhistuttanut katon oikominen aloitettu ja isoimmat painaumat katolla jatsaamisesta lähti tunkkaamalla ja oikomalla sisäpuolen tukia. Jonnin verran vielä oikomishoitoa tarvii mutta hyvällä alulla jo kuitenkin. Seuraavaksi pitänee jatkaa yleistä hitsauksien rästiin jääneitä siistimisiä ja koittaa saada katto suoraksi. Taasen tuntuu, että kyllä tästä vielä auton saa tehtyä kun on näkyvää saanut aikaiseksi ja motivaatiotaiin löytynyt lisää sitä mukaan kun hommat edenneet. Täytyy pitää kinttaat laturissa jatkossakin.
  9. Pitkästä aikaa taasen kerenny junaa rappaan ja jotain saatu aikaanki. Katolle oli nurkkiin joku sovittanut taltalla ja vasaralla ilmeisesti kuplan vilkut äärivaloiksi ja piti laittaa umpeen. Sitten vuorossa oli ohjaussimpukan nosto ja jarruvivun modaus. Seuraavaksi käsittelyä sai osakseen kuskin kylki. Palan sovitus paikoilleen ja pieni paikka vielä niin alkaa kylki oleen valmis. Joskus taidettu hieman rutata kylkeä ja hieman pelti venynyt, joten sisä vielä pitää oikoa.
  10. Tuossa belgian akselissahan ei jarruja tule mukana.
×
×
  • Create New...