Jump to content

jupsu

Members
  • Posts

    397
  • Joined

Profile Information

  • Paikkakunta
    Äänekoski
  • Ajoneuvot
    Useita ilma- ja vesijäähyjä

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0453455935

Recent Profile Visitors

2974 profile views

jupsu's Achievements

  1. Kojelaudassa päällä reikä kiekkamittarin kiinnitykselle ja yksi halkeama. Penkit mallia rotta, istuinosista pehmusteet päässeet karkaamaan ja repeämiä löytyy. Mikäli näet jotain näistä tarvitsevasi niin pukkaa viestiä tai soita nroon: 0453455935 Tavarat saa noutaa Äänekoskelta.
  2. Irssiperäsen takatukivarsille taas tarvetta. Eiväliä onko sinkku vai tupla jousilatalle. Täytyy olla 100% varmuudella ehjät, mätiä löytyy jo viisi paria omista nurkista. Tarve Äänekoskella Yhteydenotot nroon: 0453455935
  3. Vaikkei nyt ilmajäähy olekkaan niin kuplan perään nämä on tulossa. Imusarjan suunnittelua hieman aloitettu kun eivät mahdu kaupasta ostetun imarin kanssa siipiluukun alle.
  4. Paikallisesta varaosapuljusta noita olen itse hakenut, ne olivat tosin kuparisia.
  5. Hakusessa ehjät ja räpeltämättömät 1500 tai 1600sen 1-reikäkannet. Ohjurit saa olla loppu mutta muuten täytyy olla ehjät eli ei valkeamia palotiloissa tai pakokanavissa. Tulpankierteiden oltava ehjät ja korjaamattomat sekä pyttyjen vastinpintojen oltava kunnossa. Tarve Äänekoskella Tarjoukset nroon: 0453455935
  6. Pesupäivä. Sammaleet ja irtonaiset maalit sai kyytiä. Seuraavaksi tuote talliin ja loota sekä kone vaihtoon.
  7. Eli hakusessa 944losen alumiiniset takatukivarret ja jousilaatat. Pyörän navat on löydyttävä. Lisäpisteitä saa jos samaan pakettiin löytyy jarrut ja vetarit. Tarve Äänekoskella mutta voin noutaa kauempaakin. Yhteydenotot viestillä numeroon:0453455935.
  8. Talvikäyttiksen virkaa toimittavaa teiniräpellys rollaa pääsi jälleen tinaamaan. Vielä olisi sama savotta apparin puolelle sekä pohja vaatisi pari pikkupaikkaa. Niin ja tuulilasin karmikin pitäisi jostain taikoa että saa lasin liimattua paikoillensa kun entinen on päässyt vähän hapantumaan. Eihän tässäkään varmaan mitään järkeä ole mutta voisi sitä huonompaakin tekemistä keksiä.
×
×
  • Create New...