Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
  • Posts

    930
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu
  • Ajoneuvot
    1302, 914, T2b, T36, 1200

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Etelän Hetelmä's Achievements

  1. Bug Runiin on rutkasti enemmän aikaa kuin Vappuun, ja Bug Run on tärkeämpi.
  2. En tiennytkään, että tuollaisia lohkojakin on tehty. Tuossa pumpussa ei ole öljypaineen rajoitinta… Suosittelen ylipaineventtiilillä varustetun suodattimen käyttöä. Talvikuplassani on suoraan pumppuun kiinnitettävä suodatin. Ylipaineventtiilillä varustamaton suodatin romahti sisällepäin - onneksi ei tukkeutunut. Sen jälkeen olen Talvikuplassa käyttänyt ylipaineventtiilillä varustettuja suodattimia.
  3. Mä tein Variantiin samantapaisen harjoituksen. Öljy palasi lohkoon kuitenkin omaan kohtaansa, ei takaisin pumppuun. Siten ei tarvinnut poistaa noin paljoa metallia, ja kaikki kolme kiinnityspulttia takakannikkeessa voitiin säilyttää. Toivottavasti takakiinnikkeesi kestää. Käytähän kierretiivistettä noihin kahteen pulttiin.
  4. Tämän Viistoperän osalta ei pidä antaa periksi.
  5. Schallbachissa asuva pepix järjestää Schallbach Internationales VW-Treffen 26.06.2024. Paikka on Saksassa lähellä Sveitsin rajaa, ei kaukana Baselista. Tämä on yksi vaihtoehto ohjelmaksi Bad Cambergin ja EBI:n väliviikolla. Tämä mukava tapahtuma on järjestetty kaksi kertaa aiemmin: 2017 ja 2019. Tällä tietämää paikalle on tulossa saksalaisia, suomalaisia ja norjalaisia.
  6. Kaksi kuukautta porttien avautumiseen. Bug Run lippu ostettu.
  7. Samoilla linjoilla tijulan kanssa. Oma kirjoitteluni täällä on kyllä vähentynyt kinastelun takia. Arvelen, että osalle palstalaisista on käynyt samoin. On mukavampaa osallistua tarkoitusta varten perustettuihin WhatsApp-ryhmiin, joissa ei paljon kinastelua esiinny. Jos olisin Facebookissa, niin arvelen, etten paljoa Volkkaripalstaa seurailisi. Ylläpidon kannattanee muistaa, että yksi syy FVWA:n keskustelupalstan loppumiseen oli kinastelu, jossa oli samoja osanottajia. Toivotan menestystä tilanteen parantamiseen.
  8. Onnea hankkeeseen, kun lauttaliput ja pääsyliput EBI:inkin lienee jo hankittu.
  9. Suuret kiitokset järjestäjille ja osanottajille reippaasta viikonlopusta. Radallekin päästiin, vaikkei jääradalle tällä kertaa. Sauna oli taas hyvässä vedossa. ’Hopeisen kuun’ sanat tulivat tutuiksi - kertaus on opintojen äiti..
  10. Ajattelin itsekin, että jalallinen suodatinpumppu on huono, kun kuuma jäähdytysilma lämmittää ennestään kuumaa öljyä suodattimessa. Kunnes luin täällä Palstalla erään harrastajan kirjoituksen. Hän oli töissään paljon tekemisissä lämpötilojen kanssa, ja päätyi kuplan koneen osalta siihen, että jäähdytysilman lämpötila on alhaisempi kuin öljyn, joten jäähdytysilma itse asiassa jäähdyttää öljyä suodattimessa. Sen jälkeen uskalsin asentaa jalallisen suodatinpumpun Talvikuplaan, ja hyvin on tältä osin mennyt. Kannattaa myös muistaa, että Meksiko kuplissa jalallinen suodatinpumppu oli vakiona.
  11. Liikkuu huhuja, että BugRun#40 olisi viimeinen. Perustetta tälle antaa se, että tärkeä järjestäjä kuoli tammikuussa. Harrastaja, jolla on pitkäaikaiset yhteydet BugRunnerseihin, kertoo, että uusia vetäjiä etsitään. Ja jos tässä ei onnistuta, niin vuoden 2024 BugRun voi olla viimeinen. Itse sattumoisin suunnittelin osallistumista BugRun#40:een jo ennen kuin huhuista kuulinkaan... Merkittävillä tapahtumilla on ajoittain kriisejä. Norjan SCC tapahtuma piti joitakin vuosia sitten kriisikokouksia, kun useat perustajat halusivat luopua tehtävistään. Silloin onnistuttiin löytämään uusia vetäjiä, ja nyt SCC on voimissaan.
  12. EBIn lippuja on ostettu. Bad Cambergiin ei tarvitse, ellei aio viralliseksi osallistujaksi.
  13. Ajatteko tällä Mäkistarttiin maaliskuussa 2024?
×
×
  • Create New...